CA | ES

Obert el Call for Papers

L'Eurecat Mobile Forum comptarà amb experts que mostraran les tendències i novetats del sector per als propers anys i serà de nou un espai catalitzador de noves oportunitats de negoci en un entorn de generació de coneixement.

Quines temàtiques busquem al 2017?

Com cada any, volem donar la possibilitat a totes aquelles empreses, entitats o desenvolupadors de presentar-nos les experiències més innovadores, apps o estudis relacionats amb les següents temàtiques:

FINTECH

Fintech és un domini d'activitat en el qual les empreses utilitzen les tecnologies de la informació i la comunicació per crear i / o oferir serveis financers de forma més eficaç i menys costosa. El canvi exponencial de l'entorn tecnològic que estem vivint fa que el sector financer estigui transformant de forma més profunda i diversa que mai. Cada vegada hi ha més empreses fintech que estan generant productes i serveis molt innovadors i això és un gran repte per als bancs, que han de ser capaços de gestionar aquest nou escenari.

Presenta la teva candidatura!

CIBERSEGURETAT

La Transformació Digital està generant grans beneficis per a les empreses, però també està ocasionant un augment de les amenaces. Cloud, mobilitat, IOT i altres tecnologies relacionades amb els processos de transformació digital són fonamentals per al creixement dels negocis i la innovació, però també suposen noves demandes en seguretat. Ets expert en la temàtica i/o tens algun projecte interessant?

Sigues un dels ponents del congrés!

BLOCKCHAIN

Gairebé qualsevol sector pot trobar avantatges si s'aplica adequadament el blockchain, ja sigui el de les assegurances, el de la salut, el del transport i la logística, o la indústria en general i molts altres més, ja que els pot ajudar a millorar els seus processos de negoci, i també a descobrir i explotar nous models.

La teva empresa té un cas d'aplicació d'blockchain en un sector? Explica’ns el teu cas!

Presenta ara la teva candidatura!

Termini de presentació fins al 22 de setembre de 2017

Omple el formulari

Procés de selecció de candidatures:

El termini per enviar la teva candidatura finalitza divendres 22 de setembre de 2017

El termini per enviar la teva candidatura finalitza el divendres 22 de setembre de 2017 a les 12:00h del migdia.  

El comité de programa revisarà totes les candidatures

Un comité d’experts revisarà totes les candidatures rebudes i seleccionarà les propostes que s’ajustin més a les temàtiques del congrés.

Confirmació de participació com a ponent a l'octubre

Durant el mes d’octubre comunicarem quines candidatures han estat seleccionades per participar en el congrés. Si tens alguna consulta pots enviar un correu a events@eurecat.org. Molta sort a tots els participants!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!