CA | ES

Obert el Call for Papers

Com cada any, l’Eurecat Mobile Forum aborda diferents temàtiques en relació a la influència que la tecnologia té sobre l’evolució de la societat, una societat més connectada, més distribuïda, on el ciutadà cada vegada té més rellevància. En els darrers anys estem vivint com la tecnologia està sent l’origen i la base de nous models de relació a la societat, suportada principalment per la implantació de la tecnologia mòbil i l’explosió de les xarxes socials. Altre dels canvis que actualment està vivint la societat, i que en el futur més pròxim suposarà una nova revolució de gran impacte, és l’aparició de nous models de negoci on la tecnologia es la peça principal.

Quines temàtiques busquem al 2017?

A la present edició, l’Eurecat Mobile Forum tractarà aquesta revolució en els models de negoci, concretament a les iniciatives empresarials anomenades FINTECH, on l’aplicació de la tecnologia BLOCKCHAIN aporta major transparència, seguretat i confiança pel ciutadà i les empreses. El congrés també tractarà els aspectes de CIBERSEGURETAT en aquest nou panorama, on aspectes com la privacitat, seguretat o integritat de les dades són aspectes a tractar de forma seriosa. Si tens un projecte o un cas d’èxit relacionat amb aquestes temàtiques no dubtis a presentar la teva candidatura per poder ser ponent del congrés.

FINTECH

En aquest nou panorama empresarial, una de les àrees que està tenint més avanços són les denominades Fintech. Durant els darrers anys, moltes són les empreses Fintech que s’han creat, ja que les tecnologies de la informació on es fonamenten permeten reduir els costos per a la creació y gestió de serveis financers. Per altra banda, amb l’aparició de les Fintech, la relació entre empreses, clients i usuaris ha canviat, obrint el mon financer i empresarial a noves iniciatives de negoci, més enllà de les ja conegudes. L’aparició de la tecnologia blockchain és altre factor en el creixement de les Fintech.

Si tens una proposta Fintech amb un model de negoci que doni resposta a les necessitats de la societat en l’evolució que està tenint, no ho dubtis i presenta la teva candidatura!

BLOCKCHAIN

Encara que el concepte Blockchain no és nou, hem de ser conscients que amb el seu ús en el domini de les criptomònedes, la tecnologia Blockchain ha vist incrementada la seva rellevància en la societat. Aquesta tecnologia ens ofereix moltes possibilitats en una societat connectada i distribuïda, on aspectes com integritat, transparència, consens o seguretat són necessaris i essencials. La revolució social i de negoci que estem vivint s’ha de recolzar en solucions o tecnologies com la Blockchain, no centralitzada, consensuada i més transparent.

Si tens una proposta en relació a la tecnologia Blockchain, dirigida a donar recolzament al nous models de negoci o relació que s’han comentat prèviament, presenta ara la teva proposta per participar com a ponent.

CIBERSEGURETAT

Els canvis que està vivint la societat provoca que els models actuals de protecció i seguretat també han d’evolucionar, ja que l’ecosistema és completament diferent. A part de la pèrdua del perímetre, les noves relacions que s’estableixen en tots els dominis, obliguen a desenvolupar noves eines, nous procediments, nous reglaments relacionats amb la seguretat i la privacitat. Si les empreses no comencen aquest procés de canvi, els riscos inherents a la societat es veuran incrementats de manera considerable. Conceptes com intel·ligència, identitat, privacitat, blockchain, detecció, prevenció, sistemes autònoms, integritat o noves arquitectures (edge, mist, fog, cloud, etc.) indicaran el camí a seguir.

Presenta la teva candidatura de ponència si tens una proposta en relació a nous models de seguretat, dirigida a gestionar la seguretat de les noves relacions socials i de negoci.

Presenta ara la teva candidatura!

Data límit per enviar la teva candidatura: 29 de setembre de 2017

Omple el formulari

Procés de selecció de candidatures:

El termini per enviar la teva candidatura finalitza divendres 29 de setembre de 2017

La data límit per enviar la teva candidatura és el divendres 29 de setembre de 2017 a les 12:00h del migdia.  

El comité de programa revisarà totes les candidatures

Un comité d’experts revisarà totes les candidatures rebudes i seleccionarà les propostes que s’ajustin més a les temàtiques del congrés.

Confirmació de participació com a ponent a l'octubre

Durant el mes d’octubre comunicarem quines candidatures han estat seleccionades per participar en el congrés. Si tens alguna consulta pots enviar un correu a events@eurecat.org. Molta sort a tots els participants!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!