CA | ES

Edicions anteriors

TECNOCOM, SECURITAS DIRECT, E-"LA CAIXA" VAN PARTICIPAR EN LA DARRERA EDICIÓ DEL CONGRÉS

En la sisena edició, el congrés va comptar amb un complet programa teòric i pràctic on grans líders com Tecnocom, E-“La Caixa”, Securitas Direct van analitzar les principals tendències a nivell global en el sector mòbil.

Al llarg de 5 anys, el congrés BDigital Apps (organitzat per Barcelona Digital) ha contribuït a posicionar Barcelona i Catalunya com a motor i referent del sector de la mobilitat. 

Amb la integració de Barcelona Digital al centre tecnològic Eurecat en 2015, el congrés va canviar de nom per ajustar-se a una nova realitat. Des de 2015 és: Eurecat Mobile Forum i en la seva setena edició tornarà a mostrar les últimes tendències en el sector mòbil.

Més informació sobre altres edicions:

BDigital Apps 2014

5a edició. El congrés va comptar amb un complet programa teòric i pràctic on grans líders com Google, Twitter, Facebook y Amazon van analitzar les principals tendències a nivell global en el sector de les aplicacions mòbils, van mostrar als assistents noves eines per ser més àgils i competitius i van aportar consells per monetitzar les aplicacions.

Llegir més

BDigital Apps 2013

4a edició. El congrés va centrar la seva quarta edició en mostrar casos d’èxit en el procés de creació d’una aplicació mòbil i en l’emergent mercat de l’mHealth.

Llegir més

BDigital Apps 2012

3a edició. El BDigital Apps va comptar amb l’experiència d’emprenedors de renom en el sector com en Máximo Cavazzani d’Apalabrados. Gaming, comerç mòbil i eHealth van ser les tendències més destacades en l’edició de 2012.

Llegir més

BDigital Apps 2011

2a edició. El BDigital Apps va comptar amb la presència de ponents internacionals de Kenya, Mèxic i Israel i va consolidar Barcelona com a hub tecnològic internacional i en un referent en tecnologia mòbil.

Llegir més

BDigital Apps 2010

1a edició. El congrés va superar totes les expectatives: més de 700 persones van assistir al primer congrés especialitzat en aplicacions mòbils.

Llegir més

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!