CA | ES

Edicions anteriors

GOOGLE, MICROSOFT, IBM CLOUD ENTRE ALTRES VAN PARTICIPAR EN LA PASSADA EDICIÓ DEL CONGRÉS

Més informació sobre l'edició 2016

La 7a edició de l’Eurecat Mobile Forum va deixar patent que la intel·ligència artificial i l’aprenentatge automàtic (Machine Learning) seran claus per al negoci mòbil en els propers anys.
El congrés també va analitzar el potencial sector dels drones del qual es va ressaltar la seva vessant smart i les tendències econòmiques del mercat dels videojocs, destacant la figura del “monetitzador” per poder obtenir rendiment econòmic dels projectes
Consulta aquí el programa complet de l’edició 2016.

El keynote speaker del congrés, Daniel Sieberg, autor de “La dieta digital” i executiu de Google, va advertir de la necessitat de “recordar el valor de desconnectar de vegades” de la tecnologia. Segons Sieberg, “som una societat mal·leable i ens estem adaptant a la inclusió de més tecnologia”, si bé “necessitem ser conscients dels seus efectes en tots els aspectes de la nostra vida”.
També pots consultar tots els vídeos, fotografies i presentacions AQUÍ.

MÉS INFORMACIÓ DE LES EDICIONS ANTERIORS

Eurecat Mobile Forum 2015 (abans BDigital Apps)

En la sisena edició, el congrés va comptar amb un complet programa teòric i pràctic on grans líders com Tecnocom, E-“La Caixa”, Securitas Direct van analitzar les principals tendències a nivell global en el sector mòbil.

Llegir més

BDigital Apps 2014

5a edició. El congrés va comptar amb un complet programa teòric i pràctic on grans líders com Google, Twitter, Facebook y Amazon van analitzar les principals tendències a nivell global en el sector de les aplicacions mòbils, van mostrar als assistents noves eines per ser més àgils i competitius i van aportar consells per monetitzar les aplicacions.

Llegir més

BDigital Apps 2013

4a edició. El congrés va centrar la seva quarta edició en mostrar casos d’èxit en el procés de creació d’una aplicació mòbil i en l’emergent mercat de l’mHealth.

Llegir més

BDigital Apps 2012

3a edició. El BDigital Apps va comptar amb l’experiència d’emprenedors de renom en el sector com en Máximo Cavazzani d’Apalabrados. Gaming, comerç mòbil i eHealth van ser les tendències més destacades en l’edició de 2012.

Llegir més

BDigital Apps 2011

2a edició. El BDigital Apps va comptar amb la presència de ponents internacionals de Kenya, Mèxic i Israel i va consolidar Barcelona com a hub tecnològic internacional i en un referent en tecnologia mòbil.

Llegir més

BDigital Apps 2010

1a edició. El congrés va superar totes les expectatives: més de 700 persones van assistir al primer congrés especialitzat en aplicacions mòbils.

Llegir més

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!