CA | ES

PATROCINADOR SILVER

imaginBank és el primer banc mobile only en què l’operativa es realitza exclusivament a través d’apps per a mòbils i per a xarxes socials. Suposa un pas endavant en l’estratègia d’innovació de CaixaBank, reconeguda a nivell internacional com una de les entitats líders en l’aplicació de les noves tecnologies als serveis financers, amb 5,5 milions de clients en banca online, dels quals 3, 9 milions operen a través del mòbil.
Així mateix, imaginBank incorpora tota l’experiència de CaixaBank en el desenvolupament nous mitjans de pagament, un segment de negoci que l’entitat financera lidera, amb 15,5 milions de targetes en circulació i una quota de mercat per facturació del 23,3%.
imaginBank ha rebut reconeixements internacionals destacats. En 2017, ha obtingut el premi The Banker, publicació del Grup Financial Times, pel llançament del chatbot, un servei d’ajuda al client per conèixer ofertes i descomptes exclusius basat en intel·ligència artificial. The Banker també va premiar el 2016 a imaginBank com a Millor Projecte Tecnològic de l’Any.
Per a més informació: www.imaginbank.com

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!