CA | ES

Elogia

PATROCINADOR GOLD

Elogia és una agència de màrqueting online especialitzada en eCommerce Màrqueting, Market Intelligence, Outbound i Inbound Màrqueting.
Tags

Elogia és una agència de màrqueting en línia especialitzada en Digital Commerce Màrqueting. Oferim serveis de Market Intelligence, Outbound i Inbound Màrqueting. El nostre negoci és fer que els nostres clients venguin mitjançant el canal digital. Des de 1999 i sempre centrats a Internet, posem al servei dels clients un equip de més de 80 persones a Barcelona, ​​Madrid, Vigo i Ciutat de Mèxic.

Si entres en qualsevol de les oficines d’Elogia repartides pel món veuràs tota mena de persones: geeks, cools, discretes, extravagants… Però totes comparteixen una cosa: el talent i la capacitat de veure “més enllà”. Professionals preocupats per detectar els errors, analitzar-los i aprendre d’ells. Integrem en el projecte a persones amb R+D en l’ADN. Persones que s’emocionen i impliquen amb els reptes.

El resultat és una diversitat que ens enriqueix i ens permet compartir globalment el coneixement. Una filosofia basada en el “Pensa fora de la caixa”. Per això treballem en oficines obertes. Una cosa que ens obre la porta a escoltar, donar feedback continuat als nostres col·laboradors i fer-los créixer amb nosaltres.

Elogia forma part del Grupo VIKO, el primer grup d’empreses espacialitzades en màrqueting per a ecommerce. Elogia és una marca de la societat Iniciatives Virtuals SA.

Altres empreses del Grupo Viko: Ibrands, Moddity, Emma, ​​Mittum, Moose, M4E.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!