CA | ES

Tecnocom

PATROCINADOR GOLD

Tecnocom és la tercera companyia del sector de la tecnologia de la informació a Espanya.

Tecnocom, multinacional espanyola, és una de les tres primeres empreses del sector de la tecnologia de la informació a Espanya (al voltant de 400 milions d’euros d’ingressos) amb una àmplia experiència en operacions d’elevat nivell tecnològic, com a mitjans de pagament bancaris o sistemes d’automatització.

La seva presència regional inclou Espanya, Portugal i Amèrica Llatina (Xile, Colòmbia, Mèxic, Perú i República Dominicana) i als EUA, Miami.

Això fa que Tecnocom tingui una àmplia oferta tecnològica i de solucions de negoci (AMS, IMS, Consultoria de Negoci, BPO, Outsourcing, Serveis gestionats, Xarxes i la Integració de Sistemes) que cobreix tots els sectors d’àmbit públic i privat (Banca, assegurances, Indústria, Telecomunicacions, Mitja i Utilities i l’Administració Pública).

Mitjançant el nostre servei al client i millora contínua, Tecnocom garanteix la qualitat i integritat en tots els projectes en què treballa, el que ens permet afegir valor als nostres clients a través de la innovació, la gestió eficient i l’especialització de la nostra oferta .

La professionalitat en l’execució i la vocació de lideratge són els motors que impulsen la materialització de la nostra visió.

Al març de 2009 Tecnocom signa una Aliança Estratègica (Getronics Workspace Alliance – GWA) amb B.V. Getronics Internacional (soci industrial i accionista d’empresa que posseeix el 11% de la capital). Aquesta aliança permet a Tecnocom oferir una alternativa fiable per al servei d’externalització del lloc de treball a tot el món.

Per a més informació: www.tecnocom.es

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!