CA | ES

Daniel Sieberg I GOOGLE

Autor de "The Digital Diet" i Director de Media Outreach

Daniel Sieberg I GOOGLE

Autor de "The Digital Diet" i Director de Media Outreach

Biography

A les seves oficines a tot el món, Daniel gestiona projectes i equips relacionats amb Google News Lab, estratègies de màrqueting de Google, associacions/patrocinis i divulgació de serveis relacionats amb eines de geo-localització, recerca, tendències, YouTube i visualització de dades.
També exerceix com evangelitzador sobre com utilitzar el conjunt d’eines de Google per a la recopilació de notícies, anàlisi i creació de marca.
Abans d’unir-se a Google, Daniel va ser corresponsal de televisió nominat a l’Emmy. El seu treball abasta la ciència i la tecnologia en quatre continents, apareixent a la CBS News, CNN, ABC News, NBC News, MSNBC, BBC News, NPR, PBS, The Daily, Al Jazeera, CNET, Discovery Channel, Bloomberg, Planet Green, Oprah.com, Nate Berkus Show, Dr. Oz Show, Details, Washington Post i el Vancouver Sun.
Va rebre el premi Peabody pel seu treball com a corresponsal de la CNN durant la catàstrofe de l’huracà Katrina, i va rebre un alt reconeixement en la presentació d’informes incloent el premi Webby i el premi Wilbur.
Daniel Sieberg és un expert en la gestió de les noves tecnologies, examina noves formes de racionalitzar l’ús de dispositius quotidians com els smartphones i treballa per augmentar la consciència de com la tecnologia afecta les nostres vides (reals) i als que ens envolten. La seva recerca abasta diverses vies de tecnologia, els negocis i la societat. Amb un focus ferm en l’era digital, Daniel utilitza la seva àmplia experiència per oferir formacions a alts directius sobre cóm establir estratègies útils i executables que abasten el màrqueting, les xarxes socials, les noves tecnologies i el medi ambient.

PONÈNCIA: La manera saludable de gestionar les noves tecnologies

En el món actual hi ha innombrables maneres d’estar connectat i descobrir el món que ens envolta a través dels dispositius mòbils, i experimentar amb noves tecnologies com la Intel·ligència Artificial, realitat augmentada (AR/VR) o els drones. Però, com podem consumir tota aquesta informació sense sentir-nos abrumats? Daniel Sieberg és autor de “The digital diet” i cap de formació i desenvolupament a Google News Lab. En la seva ponència proporcionarà estratègies a seguir i consells per estar millor connectats i a ser més eficients gràcies a l’ús de noves tecnologies com la Intel·ligència artificial.

Sessió en què participa Daniel Sieberg I GOOGLE

KEYNOTE SPEAKER: Daniel Sieberg-GOOGLE

12:40h - 13:40h
Auditori CaixaForum Barcelona
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!