CA | ES

Eurecat Mobile Forum

L’ Eurecat Mobile Forum és el congrés especialitzat en aplicacions mòbils i les últimes novetats, tendències i estratègies del sector de la mobilitat. Té com a objectiu impulsar un dels sectors que més negoci genera actualment -el de la mobilitat- i catalitzar noves oportunitats en un entorn de generació de coneixement.

No te’l pots perdre!

Eixos del programa 2017

FINTECH

Fintech és un domini d’activitat en el qual les empreses utilitzen les tecnologies de la informació i la comunicació per crear i / o oferir serveis financers de forma més eficaç i menys costosa.

El canvi exponencial de l’entorn tecnològic que estem vivint fa que el sector financer estigui transformant de forma més profunda i diversa que mai. Cada vegada hi ha més empreses fintech que estan generant productes i serveis molt innovadors i això és un gran repte per als bancs, que han de ser capaços de gestionar aquest nou escenari.

En aquesta sessió parlarem de:

-Els reptes de la banca per complir la Directiva de serveis de pagament II (PSD2) de la Comissió  Europea que els obliga a obrir les seves APIs a tercers de confiança, sempre que el client hi ha donat  el seu consentiment.
– Els beneficis que proporcionarà al consumidor en incrementar les ofertes i la competència
– Etc.

 

CIBERSEGURETAT

La Transformació Digital està generant grans beneficis per a les empreses, però també està ocasionant un augment de les amenaces. Cloud, mobilitat, IOT i altres tecnologies relacionades amb els processos de transformació digital són fonamentals per al creixement dels negocis i la innovació, però també suposen noves demandes en seguretat.

En aquesta sessió parlarem de:

-Quin ha de ser l’enfocament i l’estratègia que qualsevol empresa implicada en la transformació digital ha de tenir en compte en relació a la ciberseguretat?

-Quines mesures i polítiques s’hauria d’aplicar? 

-Nous models de seguretat i factors clau a considerar en la gestió d’amenaces

-Com afectarà el nou GPRD (General Data Protection Regulation l Regulació General de Protecció de Dades) que entrarà en vigor a principis de 2018 a tot Europa? Ajudarà a les empreses a fer front al ciberdelicte?

BLOCKCHAIN

Blockchain és un conjunt de tecnologies (P2P, segellat de temps, criptografia, etc.) que combinades fan possible que ordinadors i altres dispositius puguin gestionar la seva informació compartint un registre distribuït, descentralitzat i sincronitzat entre tots ells, en comptes d’utilitzar les tradicionals bases de dades.

La informació es transmet i guarda d’una manera extremadament segur, respectant la identitat i privacitat, gràcies a l’ús de claus criptogràfiques. A més és un registre que no permet la seva alteració i que és visible per a qualsevol participant de la xarxa (si aquesta és pública, com Bitcoin), afegint una gran transparència.

Gairebé qualsevol sector pot trobar avantatges si s’aplica adequadament el blockchain, ja sigui el de les assegurances, el de la salut, el del transport i la logística, o la indústria en general i molts altres més, ja que els pot ajudar a millorar els seus processos de negoci, i també a descobrir i explotar nous models.

En aquesta sessió parlarem sobre com la revolució blockchain està afectant a la majoria dels sectors privats i públics i comptarem diversos casos de blockchain aplicats a diferents sectors.

A qui va dirigit?

  • Emprenedors i desenvolupadors d’apps.
  • Empreses TIC i no TIC que ja estan treballant en el desenvolupament i solucions mòbils per incorporar nous canals de venda i crear nous models de negoci.
  • Empreses TIC que encara no treballen en aquest àmbit però que estan interessades a conèixer les oportunitats de negoci d’aquest sector.
  • Plataformes, operadores i fabricants de dispositius mòbils.

Per què no pots faltar-hi?

  • Perquè és el congrés més rellevant sobre el sector de les aplicacions mòbils.
  • Perquè és l’espai de debat que reunirà els principals experts del sector mòbil més innovadors del moment.
  • Perquè és el punt de trobada on conèixer les últimes tendències i generar nou coneixement. Des d’eines, solucions i casos d’èxit que ja estan al mercat.
  • Perquè és un espai de networking generador de noves sinèrgies i desenvolupament de negoci per la teva empresa.
  • Perquè és un aparador per a la teva empresa i per a les teves idees que podràs mostrar a tots els assistents.

L'EDICIÓ 2016 EN XIFRES:


+ 600

Inscrits 


25

Ponents


40

Entitats col·laboradores


+ 70

Impactes mediàtics


+1.200 tweets

Hashtag #EurecatMobile


+21.298 pàgines vistes

Visites a la web

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!