CA | ES | EN

Media

18
Set

Eurecat Mobile Forum prendrà el relleu del BDigital Apps

Obert el termini perquè empreses, entitats o desenvolupadors presentin propostes per participar en l’esdeveniment.

Eurecat Mobile Forum prendrà el relleu al BDigital Apps el proper mes de novembre a Barcelona, ​​on experts del sector mòbil es reuniran durant dos dies per analitzar les tendències relacionades amb les noves experiències i compartiran les claus sobre la mobilitat empresarial com a disciplina emergent.

L’esdeveniment, que tindrà lloc els dies 24 i el 25 de novembre, analitzarà a més el denominat ubiquos computing, que presta atenció als usuaris en diversos contextos i ambients en comptes de centrar-se en els dispositius, i debatrà també sobre el fenomen dels millennials com a generació permanentment connectada.

Eurecat Mobile Forum està dirigit a desenvolupadors, emprenedors, empreses TIC i companyies que treballen o volen treballar en solucions mòbils, així com a representants de grans empreses de diferents sectors.

El termini per presentar propostes per poder participar en l’esdeveniment mitjançant una ponència estarà obert fins al proper 3 d’octubre per a empreses, entitats o desenvolupadors que tinguin experiències, apps o estudis vinculats a building mobile experiences, enterprise mobility management, ubiquos computing i millenials: innovació i mobilitat.

L’anterior edició del BDigital Apps “va reunir prop d’un miler d’assistents i va posar en evidència la necessitat de fer un pas més enllà de les aplicacions mòbils per donar resposta a les noves experiències, tendències i oportunitats que ofereix el món de la mobilitat des del punt de vista més global i de negoci “, explica Carles Fradera, responsable de Negoci de Eurecat.

Les cinc edicions del BDigital Apps “han contribuït a posicionar Barcelona i Catalunya com a motor i referent de la mobilitat, en reunir les grans companyies tecnològiques com Google, Twitter, Facebook o Amazon, juntament amb les start-up més emergents”. Amb el Eurecat Mobile Forum, “esperem continuar oferint continguts d’interès perquè les empreses estiguin permanentment al dia per ser més competitives i eficients”, indica Fradera.

Eurecat Mobile Forum està organitzada pel centre tecnològic Eurecat (membre de Tecnio), amb el suport de CaixaBank, Tecnocom i idigital de la Generalitat de Catalunya, i tindrà lloc al CosmoCaixa Barcelona.

Per a la cobertura de l’esdeveniment, es poden formalitzar inscripcions al email premsa [at] eurecat.org

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!