CA | ES | EN

Mèdia

23
Nov

Experts debatran a Barcelona l’impacte de la intel·ligència artificial en el mòbil

Barcelona acollirà els dies 29 i 30 de novembre l’Eurecat Mobile Forum, el congrés especialitzat en les últimes tendències i estratègies del sector de la mobilitat i les aplicacions mòbils, el programa del qual estarà dedicat a la incorporació de la intel·ligència artificial, els videojocs i la realitat virtual al mòbil, així com als avenços relacionats amb els drones i el vehicle intel·ligent.

L’Eurecat Mobile Fòrum té com a objectiu “anticipar les noves experiències i possibilitats que ofereix el món de la mobilitat, que és un dels sectors que més negoci genera actualment, i catalitzar noves oportunitats en un entorn de generació de coneixement”, explica el director general de Negoci d’Eurecat, Miquel Rey.

El congrés, que està organitzat pel centre tecnològic Eurecat (membre de Tecnio) amb el suport de la Generalitat de Catalunya, imaginBank, Tecnocom, Elogia, Arsys i Nexica, comptarà amb experts a nivell nacional i internacional que compartiran durant dos dies les tendències i novetats del sector per als propers anys.

En concret, el primer dia de l’Eurecat Mobile Forum estarà dedicat a la realitat virtual, la intel·ligència artificial i al gaming i comptarà amb la participació d’executius de companyies com Game BCN, Tecnocom, Microsoft i IBM. Google estarà representada per Daniel Sieberg, director de Media Outreach de la companyia i autor del llibre “Dieta Digital”. En la seva ponència, Sieberg proporcionarà estratègies per ser més eficients gràcies a l’ús de noves tecnologies com la intel·ligència artificial. L’expert també farà una demo en viu d’intel·ligència artificial amb el seu nou joc “Quick Draw”.

Durant la segona jornada del congrés, es presentaran els resultats de l’estudi anual Mobile 2016 de la IAB, es donaran a conèixer les últimes innovacions en el camp de la intel·ligència artificial aplicada a l’automoció, l’ús de robots en una planta industrial o com la intel·ligència artificial pot ajudar a detectar ciberatacs i anomalies. També s’analitzaran les noves aplicacions de la robòtica aèria, a càrrec de responsables d’Eurecat, Altran, Hemav i Mdrone.

La benvinguda institucional de l’Eurecat Mobile Fòrum tindrà lloc dia 29 de novembre, a les 9.00 hores, a càrrec del president d’Eurecat, Xavier Torra, i de Jordi Puigneró, secretari de Telecomunicacions, Ciberseguretat i Societat Digital de la Generalitat de Catalunya.

Aquest mateix dia, a les 10.15 hores, el director d’imaginBank, David Urbano, lliurarà els premis als guanyadors de la present edició de la imaginChallenge Games Edition, la marató de desenvolupament de videojocs de 24 hores celebrada a Barcelona els passats dies 4 i 5 de novembre de 2016.

El lliurament dels premis RuralApps, que aquest any han reconegut una app de recerca de finques rurals i una aplicació mòbil per gestionar explotacions ramaderes, tancarà l’Eurecat Mobile Fòrum el dia 30 de novembre.

Leave a Reply

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!