CA | ES | EN

Álvaro García | ISEC AUDITORS

Responsable regional del Departament de Consultoria a Madrid

Álvaro García | ISEC AUDITORS

Responsable regional del Departament de Consultoria a Madrid

Biography

Álvaro García és diplomat en Enginyeria Tècnica en Informàtica de Sistemes per la Universidad Pontifícia de Salamanca, a més és posseïdor de múltiples certificacions de seguretat, com ISO 27001 Lead Auditor, CISA, PCI Professional o ISO 27032 Lead Cybersecurity Manager.
En els seus més de 10 anys d’experiència en el món de la ciberseguretat, ha participat en projectes de diversa índole, tant relacionats amb el compliment d’estàndards o normes de seguretat, en la implementació de solucions per a la protecció de la informació o assessorant a clients sobre quines mesures han de dur a terme perquè les seves companyies guanyin maduresa en ciberseguretat.

PONÈNCIA “Ciberseguretat, a què ens enfrontem?”

Al llarg de la ponència s’exposaran els fronts principals a què s’enfronta la ciberseguretat, tant a nivell geopolític, parlant de les ciberguerres que s’han produït en els últims temps, com de temes més quotidians i últimament més públics, com són el robatori o segrest d’informació.
A més, es tractaran els reptes de ciberseguretat als quals s’enfronten startups, com les Fintech, i es donarà una visió de com s’haurien d’afrontar i què s’ha de tenir en compte per crear entorns segurs i de confiança per als seus clients.

Sessió en què participa Álvaro García | ISEC AUDITORS

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!