CA | ES | EN

Covadonga Fernández | BLOCKCHAIN MEDIA

Fundadora i directora de Blockchain Mitjana i Corresponsal de CriptoNoticias

Covadonga Fernández | BLOCKCHAIN MEDIA

Fundadora i directora de Blockchain Mitjana i Corresponsal de CriptoNoticias
@cuadralab

Biography

Covadonga Fernández és llicenciada en Periodisme per la Universidad Complutense i ha treballat com a periodista en mitjans com Panorama, ABC i Miami Herald.
Ha estat professora de Periodisme a la Universidad Carlos III de Madrid.
Actualment és corresponsal per a Espanya de CriptoNoticias i ambaixadora de PUBLIQ.
És directora de l’Observatori Blockchain i actualment està embarcada en el projecte Blockchain Mitjana, com a espai per a: la reflexió sobre les repercussions de la tecnologia Blockchain en les indústries creatives i de l’entreteniment i el seguiment de l’aplicació d’aquesta tecnologia en aquesta indústria.

PONÈNCIA “Persones i empreses en la indústria de la creació i l’entreteniment transformada per Blockchain”

Blockchain està construint al voltant de l’economia de l’atenció el model de les indústries creatives i culturals del segle XXI. L’economia de la confiança i de l’atenció genera un sistema de mitjans obert a noves experiències, noves propostes i nous tipus de negoci, on els usuaris són remunerats per l’atenció invertida en els continguts i la publicitat. D’altra banda, la descentralització, el valor principal de la tecnologia blockchain, transforma la manera en què els creadors es relacionen amb el públic, eliminant intermediaris i establint una relació directa entre creadors i receptors.

Sessió en què participa Covadonga Fernández | BLOCKCHAIN MEDIA

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!