CA | ES | EN

Ivan Basart | VALIDATED ID

CTO

Ivan Basart | VALIDATED ID

CTO
@validatedid

Biography

Ivan Basart Carrillo es va llicenciar en Enginyeria de Telecomunicacions a la UPC completant els seus estudis amb un Postgrau en Seguretat en Internet.
Compta amb una llarga experiència de més de 15 anys en el camp de la criptografia i la signatura electrònica.
Actualment és CTO i cofundador a Validated ID empresa que des de 2012 comercialitza un servei de signatura electrònica i que actualment està treballant en un servei de identitat digital basat en BlockChain.
Abans de fundar Validated ID va treballar a altres empreses rellevants en el món de la seguretat com Giecscke&Devrient, Ancert o Wisekey.

PONÈNCIA “Identitats Sobiranes a Blockchain”

Internet es va crear pensant en autenticar màquines no persones, això fa que a día d’avui la identitat digital és el gran problema pendent de resoldre a Internet.
Actualment encara és habitual en la majoria d’usuaris haver de gestionar múltiples credencials amb els problemes que això suposa.
L’arribada de BlockChain, amb el seu paradigma de seguretat descentralitzada obre tot un nou ventall de possibilitats per construir el que s’ha anomenat “self-sovereign identities”.
En aquest nou paradigma l’usuari es qui crea la seva identitat, la gestiona i decideix quina part dels seus atributs vol compartir amb qui en cada moment.

 

 

Sessió en què participa Ivan Basart | VALIDATED ID

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!