CA | ES | EN

Jaume Catarineu | UBIQUAT TECHNOLOGIES

CEO

Jaume Catarineu | UBIQUAT TECHNOLOGIES

CEO

Biography

Jaume Catarineu és enginyer superior en Informàtica per la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) i postgrau EADA en Direcció Empresarial, President de SINERGIA (Coordinadora d’Entitats TIC de Catalunya), President de TICAnoia i Vicedegà del COEINF (Coŀlegi Oficial d’Enginyeria en Informàtica de Catalunya).
Des del 2008 és CEO i fundador de Ubiquat, consultora tecnològica especialitzada en la implantació de sistemes de pagament i monedes locals.
Des de fa mesos, a Ubiquat estan treballant en la implantació de blockchain en els diferents projectes de monedes a Catalunya i Espanya.

PONÈNCIA “La transformació de les polítiques públiques gràcies al blockchain”

L’aparició de blockchain obre un nou conjunt de possibilitats pel que fa a la definició, aplicació i seguiment de les polítiques públiques. Les subvencions, les taxes o preus públics, la promoció de certes actituds cíviques… tots aquests elements poden realitzar-se d’una manera totalment novedosa.
Es poden tangibilitzar nous conceptes de valors, i transmetre’ls entre ciutadans o entre ciutadans i govern.
Una nova era a on la reputació s’expressarà en múltiples facetes i el dinamisme social es mesurarà per fets i canvis reals. Cal veure com l’administració s’adaptarà a aquesta nova realitat, nascuda i impulsada des de la societat.

Sessió en què participa Jaume Catarineu | UBIQUAT TECHNOLOGIES

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!