CA | ES | EN

Juan Caubet | EURECAT

Director de la Unitat d'IT Security

Juan Caubet | EURECAT

Director de la Unitat d'IT Security

Biography

Juan Caubet és doctor en Seguretat Informàtica i Enginyer de Telecomunicacions per la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC).
Porta més de 7 anys executant i gestionant projectes de recerca en l’àmbit de la gestió d’identitats digitals, la criptografia i la ciberseguretat en xarxes industrials. Des de fa més de 2 anys lidera la investigació d’ Eurecat en l’àmbit de la tecnologia Blockchain.

MODERADOR DE LA SESSIÓ: “Blockchain: la tecnologia del present per a la societat del demà”

PRESENTA A LA SESSIÓ: “Seguretat: nous reptes legals i tècnics” LA PONÈNCIA “Blockchain i ciberseguretat: aplicacions vs riscos”

Segons els experts, la Blockchain és una tecnologia prometedora per ajudar les empreses a millorar les seves ciberdefenses, pot prevenir accions fraudulentes gràcies als seus mecanismes de consens o detectar la manipulació de dades gràcies a les seves característiques inherents d’immutabilitat, transparència, auditabilitat i resiliència operacional (sense un únic punt d’error). No obstant això, aquestes característiques no proporcionen una panacea impenetrable a tots els mals cibernètics. El desenvolupament segur de programari, la seguretat en les comunicacions, la seguretat en la definició de procediments, etc. són variables que no es poden deixar de banda.

Sessió en què participa Juan Caubet | EURECAT

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!