CA | ES | EN

Pablo Blasco | FINTECH SPAIN

Director

Pablo Blasco | FINTECH SPAIN

Director

Biography

Pablo Blasco és el director de Fintech Spain, think tank que dóna suport al desenvolupament de l’ecosistema fintech espanyol.
També és Co-Director del Programa Intel·ligència Econòmica i Competitiva del Instituto de Desarrollo Empresarial de la Universidad Carlos III de Madrid, Co-Director de l’Expert en Fintech & Banca Digital de AFI Escuela de Finanzas i professor d’Innovació i Canvi Tecnològic.
Com a consultor, ha participat en més de 200 projectes en sectors com el financer, la distribució comercial, les telecomunicacions, el sector sanitari o la indústria tecnològica, entre d’altres.
En 2017 ha estat jurat del “Innovators under 35” del MIT a Europa. Col·labora regularment amb alguns mitjans digitals escrivint sobre tòpics relacionats amb la innovació, la transformació tecnològica, les finances i la gestió empresarial.

PONÈNCIA “El canvi de paradigma en la indústria financera “something without someone?”

Com seran els futurs serveis financers?
Què demandaran els nous usuaris?
Fintech s’ha convertit en el gran disruptor de la indústria de serveis financers.
La desagregació de la cadena de valor financera ha permès que moltes startups hagin entrat a competir en aquest mercat, prestant serveis més àgils, recolzats en la tecnologia i amb una clara intenció d’ubicar al client en el centre del seu negoci.
El desafiament per als actors tradicionals porta a pensar que estem davant d’un canvi de paradigma en la forma de produir i distribuir serveis financers.

Sessió en què participa Pablo Blasco | FINTECH SPAIN

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!