CA | ES | EN

Pep Lluís de la Rosa | CENTRE TECNIO EASY-UdG

Director centre TECNIO EASY-UdG

Pep Lluís de la Rosa | CENTRE TECNIO EASY-UdG

Director centre TECNIO EASY-UdG
@peplluis7

Biography

Catedràtic a la Universitat de Girona i convidat a Rensselaer Polytechnic a Nova York, Estats Units.
És especialista en agents intel·ligents, xarxes socials, monedes virtuals i preservació digital, i la seva aplicació al mercat juntament amb +200 publicacions internacionals.
Pep Lluís és un investigador amb habilitats empresarials. Ha creat diverses spin-off començant en el 1996 pel primer equip mundial de futbol robòtic.
En 2006 va començar amb la seva investigació en monedes virtuals i més tard es va sentir fascinat per la irrupció de les tecnologies BlockChain i SmartContracts, tecnologies adequades per als nous tipus de moneda virtual i per a la Innovació Oberta que ara desenvolupa.

PONÈNCIA “Witcoin: the knowledge backed virtual currency”

El coneixement és la moneda que permet la participació en l’economia global: això permet que tothom contribueixi amb el seu coneixement. Una nova plataforma descentralitzada que integra diversos actors que s’intercanvien coneixement entre si i entre empreses s’ha concebut per connectar i desenvolupar individus, les seves idees i els seus projectes.
Així com el correu electrònic va habilitar missatges directes i bitcoin les transaccions financeres bilaterals, witcoin habilita el dotar el coneixement de forma directa i multilateral.
Witcoin és la moneda que millor s’ajustarà a les necessitats de l’economia del coneixement i donarà als nous negocis un impacte i un valor sense precedents, ja que tindrà una alta liquiditat per finançar negocis d’una manera sense precedents.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!