CA | ES | EN

Robert Haastrup-Timmi | BLOCKCHAIN COMPANY

Chief Visionary Officer

Robert Haastrup-Timmi | BLOCKCHAIN COMPANY

Chief Visionary Officer

Biography

Robert Haastrup-Timmi és un emprenedor d’startups en sèrie amb diversos anys d’experiència en innovació i fundació de MVPs escalables, amb una diversificada cartera d’actius multimèdia i digitals.
Després de la seva breu experiència com Prime Broker de Merrill Lynch a Londres, Robert va treballar com a Analista de Compensació d’Accions per Macromedia a Sant Francisco, abans que la companyia fos adquirida per Adobe. Mentre treballava a Macromedia en l’etapa de la web 1.0, Robert va llançar Blackworld.com, una plataforma de mitjans i tecnologia amb l’objectiu de connectar el món amb Àfrica.
Robert és un apassionat de les noves tecnologies i, com un dels primers a adoptar les tecnologies de ledger distribuït (DLT), ha fundat Blockchain Company, http://www.blockchaincompany.info/, un ecosistema de mitjans i tecnologia que se centra en el descobriment global del blockchain i de les aplicacions de la tecnologia del ledger distribuït. L’empresa té fins a trenta-cinc aplicacions blockchain que pretén desenvolupar en el full de ruta.

PONÈNCIA “The Impact of Blockchain”

Xarxa descentralitzada de ledgers que grava i valida dades immutables, informació i transaccions, el blockchain és una tecnologia revolucionària semblant a la introducció d’Internet durant els principis dels 90. Catalitza importants casos d’ús i desenvolupament social per negocis i consumidors, assolint beneficis de gran abast, de autosuficiència financera, a transparència governamental millorada, administració en cadena del subministrament i innovació industrial. Sovint referit com a la Internet de Valor, el Blockchain ara ofereix possibilitats d’aplicació infinita per al creixement econòmic global. El blockchain és potencialment una tecnologia nova que ajuda a democratitzar-ho gairebé tot!

Sessió en què participa Robert Haastrup-Timmi | BLOCKCHAIN COMPANY

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!