CA | ES | EN

Salvador Casquero | 2GETHERMONEY MANAGEMENT

CEO

Salvador Casquero | 2GETHERMONEY MANAGEMENT

CEO
@sarbao

Biography

Enginyer Industrial per la Universidad Pontificia de Comillas (ICAI).
Salvador recull en un sol terme la seva dilatada carrera professional: FINTECH.
Passa gran part de la seva vida professional en entitats financeres de renom (JPMorgan, La Caixa, BBVA), part important en el sector tecnològic (Tecnologia JPMorgan, Eremás, WanadooTV) i gran part en un continuat aprenentatge de les noves tecnologies (intel·ligència artificial, big-data, machine learning, algoritmes, blockchain).
Els coneixements adquirits i la seva visió del futur l’han portat al llançament del seu projecte 2gether que pretendre ser un referent financer i tecnològic per als nous models econòmics del futur.

PONÈNCIA “2gether, nova plataforma financera per a nous models econòmics”

La crisi i la irrupció de les noves tecnologies estan provocant una de les majors transformacions en banca. La descentralització i desintermediació iniciats en les comunicacions amb l’arribada d’Internet, tenen el seu segon capítol amb la descentralització del comerç (sector financer – blockchain 1.0).
Procés vertiginós i imparable amb el blockchain 2.o (smart contracts) que estén la descentralització a les lleis. Descentralització de la producció (impressores 3D, IOT) i de l’energia (auto-producció, autoconsum) completaran els nous sistemes financers necessaris per als nous models econòmics (gig, gift, bartering, collaborative, circular).

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!