CA | ES | EN

Victoria Yasinetskaya | STRANDS

Directora de màrqueting

Victoria Yasinetskaya | STRANDS

Directora de màrqueting
@StrandsFinance @vyasinetskaya

Biography

Experta en màrqueting i estratègia, especialitzada en la indústria de banca digital i FinTech. Té una àmplia experiència en creació d’una marca i cartera de clients. Lidera equips de màrqueting tant B2B com B2C.
Victòria és una líder de l’opinió sobre el paper de la dona en FinTech i la inclusió financera de les dones. També és professora de màrqueting a les principals universitats europees i escoles de negocis.
Parla 7 idiomes. Llicenciada en Banca i Finances a la London School of Economics (LSE), màster en Management Science a la Warwick Business School (WBS) i màster en Corporate Finance a ESADE.

PONÈNCIA “El futur de la banca Pimes: dades i tecnologia”

Com els bancs poden crear una relació més propera amb el segment Pime i recuperar la seva confiança? Avui dia, la tecnologia financera (fintech) permet als bancs entendre millor les necessitats financeres dels seus clients i oferir solucions més personalitzades. Gràcies a les eines que ajuden a les Pimes a gestionar millor les seves finances, un banc pot incrementar la seva quota de mercat i tenir uns clients més satisfets.

 

Sessió en què participa Victoria Yasinetskaya | STRANDS

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!