CA | ES | EN

Xavier Foz | ROCA JUNYENT

Soci

Xavier Foz | ROCA JUNYENT

Soci
@XaviFoz

Biography

És soci del despatx d’advocats Roca Junyent i advocat especialitzat en dret bancari i financer i en particular en l’assessorament a empreses fintech. Llicenciat en Dret per la Universitat Pompeu Fabra i màster en Corporate Finance & Law per ESADE. És professor del Màster d’Accés a l’Advocacia del Col·legi d’Advocats de Barcelona.
Forma part del Comitè Legal del Consorci Alastria, que promou la primera xarxa de blockchain semi-pública d’Espanya.
Així mateix, és co-autor del llibre “Blockchain: la revolución industrial de internet” i ha estat assessor del Blockchain Space, la primera incubadora de projectes blockchain a Espanya.

PONÈNCIA “Blockchain: més d’enllà d’una nova revolució industrial”

Molt sovint es parla del desenvolupament de la tecnologia blockchain com el començament de la quarta revolució industrial. En tot cas blockchain pot tenir la capacitat d’anar més enllà del mer fet de ser una internet del valor que permet fer més eficients determinats processos o obrir noves vies de finançament de projectes empresarials. Blockchain té components únics que el poden convertir en un catalitzador d’una veritable disrupció que afecti no només a tots els sectors econòmics sinó a la pròpia societat.

Sessió en què participa Xavier Foz | ROCA JUNYENT

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!