CA | ES | EN

Eurecat Mobile Forum

L’ Eurecat Mobile Forum és el congrés especialitzat en aplicacions mòbils i les últimes novetats, tendències i estratègies del sector de la mobilitat. Té com a objectiu impulsar un dels sectors que més negoci genera actualment -el de la mobilitat- i catalitzar noves oportunitats en un entorn de generació de coneixement.

No te’l pots perdre!

Eixos del programa 2016

ARTIFICIAL INTELLIGENCE GOES MOBILE

L’últim gran pas de la intel·ligència artificial és la computació afectiva, eines que permeten a les màquines mesurar les emocions humanes, interpretar-les i simular-les. 

El dia 29 de novembre vam comptar amb la presència d’empreses líders en el sector com Microsoft o IBM que ens explicaran com l’usuari pot mantenir converses amb els seus assistents personals Cortana o Watson, respectivament. Un bon exemple actual d’aquesta tecnologia.

El dia 30 de novembre va haver una segona sessió d’intel·ligència artificial focalitzada en l’aplicació d’aquesta tecnología en diferentes àmbits com per exemple en el sector de l’automoció, el sector de la construcció o en la detecció de ciberatacs.

DRONES & MOBILITY

El nombre de drones així com les seves aplicacions, han crescut exponencialment en els últims anys. Això implica un repte des de diversos punts de vista com el regulador, el tecnològic, el comercial i el de formació. Però, com ajuda a les empreses i a la societat la tecnologia drone?

En aquesta edició veurem casos reals i/o projectes innovadors de referència que s’estan desenvolupant en diversos àmbits de la vida quotidiana, com per exemple ARSI, que utilitza aquesta tecnologia per a la inspecció autònoma del clavegueram de Barcelona; ICARUS, on una flota de robots assisteix a les tropes de cerca i rescat en desastres naturals o l’aplicació que ha fet HEMAV en el camp de l’agricultura, generant mapes aeris que són vitals en la presa de decisions. De la mà de MDRONE, vam veure què s’ha fet en el sector industrial, i especialment en el camp de la inspecció de línies elèctriques i per últim, CATUAV ens va parlar de la necessitat de disposar de centres de proves de drons per impulsar aquesta tecnologia.

GAMING TRENDS

La indústria del videojoc ha crescut moltíssim en els últims anys i els videojocs, i la seva aplicació per a mòbils, han arribat a convertir-se per mèrits propis en cultura.

En aquesta sessió cam comptar amb la presència de Rafael Laguna, game developer, qui va parlar de quina és la situació actual de la indústria del videojoc, la seva evolució, què pot oferir i com els jocs mòbils poden millorar les estratègies de màrqueting, de vendes i la relació amb els treballadors.

També vam conèixer l’experiència de Simon Lee com a fundador de Game BCN, la primera incubadora especialitzada en videojocs al sud d’Europa, i de la mà d’Eurecat vam parlar de la realitat virtual com a experiència immersiva per a videojocs, que combina àudio i vídeo.

A qui va dirigit?

  • Emprenedors i desenvolupadors d’apps.
  • Empreses TIC i no TIC que ja estan treballant en el desenvolupament i solucions mòbils per incorporar nous canals de venda i crear nous models de negoci.
  • Empreses TIC que encara no treballen en aquest àmbit però que estan interessades a conèixer les oportunitats de negoci d’aquest sector.
  • Plataformes, operadores i fabricants de dispositius mòbils.

Per què no pots faltar-hi?

  • Perquè és el congrés més rellevant sobre el sector de les aplicacions mòbils.
  • Perquè és l’espai de debat que reunirà els principals experts del sector mòbil més innovadors del moment.
  • Perquè és el punt de trobada on conèixer les últimes tendències i generar nou coneixement. Des d’eines, solucions i casos d’èxit que ja estan al mercat.
  • Perquè és un espai de networking generador de noves sinèrgies i desenvolupament de negoci per la teva empresa.
  • Perquè és un aparador per a la teva empresa i per a les teves idees que podràs mostrar a tots els assistents.

L'EDICIÓ 2016 EN XIFRES:


+ 600

Inscrits 


25

Ponents


40

Entitats col·laboradores


+ 70

Impactes mediàtics


+1.200 tweets

Hashtag #EurecatMobile


+21.298 pàgines vistes

Visites a la web

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!